Palvelemme kaikilla korjausrakentamisen osa-alueilla

Palveluihimme kuuluu

Korjausrakentaminen

Yrityksemme on erikoistunut kaikenlaisiin korjausrakennustöihin. Kohteen toteutustapa ja -aikataulu sovitaan aina tilaajan kanssa erikseen. Rakennamme niin suuret kuin pienetkin korjaushankkeet mieluimmin kaiken kattavana avaimet käteen -palveluna.Tavanomaisia urakointimuotoja ovat kiinteähintainen kvr- tai rakennusurakka sekä laskutusurakka kustannusarvion pohjalta.

Keittiölinjasaneeraukset

Tarjoamme vuokra-/ taloyhtiöille laadukkaita saneeraus- ja muutostöitä luotettavasti, nopeasti sekä joustavasti avaimet käteen -periaatteella. Keittiölinjasaneerauksen yhteydessä on useimmiten tarvetta uusia samalla seinä- ja lattiapintoja. Myös sähköihin, putkistoihin ja kohteen valaistukseen joudutaan tekemään päivityksiä. Tähän kaikkeen tarjoamme kokonaisvaltaisen palveluratkaisun.

Toimitilasaneeraus

Toimitilojen käyttötarve muuttuu elinkaaren myötä, jolloin tarvitaan mahdollisen pohjaratkaisun muuttamisen ohella päivitystä pintamateriaaleihin ja kiintokalusteisiin sekä moderneja rakennusteknisiä ratkaisuja. Uudistamme tilat käyttäjälle sopivaksi toteuttamalla tilaajan suunnitelmat nopeasti ja laadukkaasti. Pystymme valmistumisen nopeuttamiseksi aloittamaan työt jo hyvinkin alustavilla suunnitelmilla ja viemään päätökseen ripeällä aikataululla.

Vuokralaismuutokset

Usein vuokralaisen vaihtuessa on tarvetta tehdä muutoksia vuokrattaviin tiloihin vastaamaan uuden vuokralaisen tarpeita.Tässä tilanteessa tarvitaan nopeaa, tehokasta ja joustavaa toimintaa, joka on ydinosaamistamme. Kauttamme voi kiinteistön omistaja tai tuleva vuokralainen tilata työn avaimet käteen -periaatteella. Työskentytapamme mahdollistaa sen että työkohdetta voidaan useissa tapauksissa käyttää normaalisti rakentamisen aikana.

Vahinkosaneeraukset

Vahingon sattuessa on useimmiten tarve ennallistaa kohde ripeällä aikataululla. Suoritamme palo- ja vesivahinkojen korjauksia, joiden yhteydessä saat kauttamme laadukkaat kiintokalusteet jopa kolmen päivän varoitusajalla. Toimimme nopeasti ja laadukkaasti. Korjaamme vahingoittuneet alueet sovittuun kuntoon viivytyksettä.

Kotitalous­vähennys

Muista hyödyntää kotitalous­vähennys. Tutustu tästä lisää.